آموزش کافی شاپ-

آموزش کافی شاپ- آموزش بار سرد و گرم

دوره آموزشی باریستا + آموزش کافی شاپ در تهران

لغت باریستا (barista) از زبان ایتالیایی آمده در حالت مفرد جنس آن خنثی است ولی در حالت جمع (baristi) برای مردان و (bariste) برای ن استفاده می‌شود، به معنی‌ مرد یا زن متصدی باراست باریستا اصولاً پشت یک میز کار می‌کند و هر دو نوع نوشیدنی‌ سرد و گرم را تهیه می‌کند یعنی‌ این لغت در ایتالیا به طور خاص به کسانی که فقط قهوه درست می‌کنند اطلاق نمی‌شود اما در آمریکا باریستا فقط برای کسانی است که تخصصشان تهیه قهوه است.اصطلاح باریستا در انگلیسی به کسی اشاره دارد که در زمینه‌های تهیه نوشیدنی‌های بر پایه اسپرسو حرفه‌ای است و این حرفه‌ای بودن شامل تخصص در تهیه انواع قهوه و اطلاعات جامع در زمینه قهوه، آسیاب کردن قهوه، کیفیت شناسی، شناخت انواع و گونه‌های قهوه، بو دادن قهوه و درجه‌های آن، تجهیزات و نگهداری و تعمیر آنها و انجام هنر شیر و قهوه (latte art) و غیره می‌شود. وقتی‌ از دور نگاه می‌کنیم شاید فکر کنیم که باریستا بودن آسان است، اما اینطور نیست. باریستا بودن به مهارت احتیاج دارد و مهارت به آموزش و تمرین زیاد،  که در دوره آموزشی باریستا آنها را فرا خواهید گرفت .

 

 

کارگاه ترکیبی قهوه و آموزش باریستا + دم‌آوری

 

بنا به درخواست‌های مکرر علاقه‌مندان به دوره‌های باریستا، تصمیم گرفتیم از آغاز سال ۱۳۹۷ کارگاهی ترکیبی شامل مهم‌ترین سرفصل‌های دوره‌های «قهوه و باریستا» و «دم‌آوری قهوه» برگزار کنیم.

این دوره برای آن‌دسته از هنرجویانی توصیه می‌شود که تصمیم دارند در کوتاه‌ترین زمان ممکن، اصلی‌ترین مباحث آموزشی و عملی حرفه‌ی باریستایی را فرا بگیرند.

سرفصل‌ها

  • تاریخچه قهوه
  • معرفى گونه‌ها و زیرگونه‌ها و تفاوت آن‌ها
  • روش‌هاى کاشت، نگهدارى و برداشت
  • روش‌هاى فراورى و تفاوت آن‌ها
  • اشاره‌اى به برشته‌کارى قهوه
  • اصول اولیه‌ی قهوه‌آزمایی و درک حسی قهوه
  • تنظیم آسیاب و تاثیر آن در عصاره‌گیرى
  • شناخت و نگهدارى دستگاه اسپرسو
  • أصول فنی (تکنیکال) باریستا
  • استانداردهاى شات اسپرسو
  • شیمى شیر و استاندارد فوم شیر
  • منوى کلاسیک کافه
  • استاندارد روش‌هاى دم‌آوری قهوه
  • آشنایى با کنترل چارت دم‌آورى و اسپرسو
  • آشنایى و کار با ریفرکتومتر
  • استاندارد غلظت (TDS%)
  • استاندارد عصاره‌گیرى (Extraction%)

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟ = راه اندازی کافی شاپ

باریستاهای با سابقه‌ی کار عملی و غیرآکادمیک، باریستاهای خانگی، علاقمندان به قهوه، علاقمندان به شرکت در مسابقات باریستا و دم‌آوری قهوه و فروشندگان قهوه.

گواهی‌نامه

دوره آموزش کافی شاپ

این دوره‌ی یک روزه سرآغاز آشنایی حرفه‌ای شما با قهوه می‌تواند باشد. دوره آموزشی مقدمه‌ای بر قهوه برای افرادی که قصد دارند به‌طور حرفه‌ای وارد صنعت قهوه شوند و نیز افرادی که عاشق نوشیدن قهوه هستند مناسب است. هنرجویان این دوره با سفری از زمان پیدایش قهوه در اتیوپی تا فنجانی قهوه بر روی میز همراه می‌شوند.

سرفصل‌ها

تاریخچه قهوه، آشنایی با قهوه (از مزرعه تا فنجان)، قهوه سبز، آشنایی با گونه‌ها و زیرگونه‌های قهوه، انواع روش‌های فرآوری قهوه، روست قهوه، آسیاب قهوه، آشنایی با دسته‌بندی روش‌های دم‌کردن قهوه، مقدمه‌ای بر عصاره‌گیری.

پیش‌نیاز

این دوره پیش‌نیازی ندارد به‌جز علاقمندی به یادگیری بیشتر درباره قهوه.

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟ = دوره کافی شاپ

باریستاهای با سابقه‌ی کار عملی و غیرآکادمیک، باریستاهای خانگی، علاقمندان به قهوه، فعالان صنعت قهوه اعم از فروشندگان قهوه، واردکنندگان، تعمیرکاران دستگاه‌های اسپرسوساز، متخصصان راه‌اندازی کافه، محققان قهوه، رومه‌نگاران تخصصی حوزه قهوه

گواهی‌نامه

شرکت‌کنندگان در پایان این دوره از طرف آیکافی گواهی‌نامه‌ی دوره‌ی «مقدمه‌ای بر قهوه» دریافت خواهند کرد. علاقمندان به دریافت گواهی‌نامه‌ی SCAE می‌توانند در پایان همین دوره پس از قبولی در آزمون، گواهی‌نامه‌ی انجمن قهوه تخصصی اروپا را دریافت کنند. دریافت این مدرک ۱۰ امتیاز به همراه خواهد داشت. هنرجویان با کسب ۱۰۰ امتیاز به دریافت دیپلم قهوه نائل خواهند شد.

دوره آموزشی قهوه و باریستا (سطح یک + سطح دو)

هزینه راه اندازی کافی شاپ

این دوره برای افرادی طراحی شده که به‌طور مشخص بر مهارت‌های کلیدی باریستا شامل تنظیم آسیاب، عصاره‌گیری اسپرسو و تکنیک‌های فوم گرفتن از شیر تمرکز دارند. درک بهتر قهوه، یادگیری مهارت‌های عملی برای تکنیک‌های فوم‌گیری از شیر، لاته آرت، مشتری‌مداری، حفظ ایمنی و بهداشت محل کار و نگه‌داری از دستگاه اسپرسوساز از دیگر موضوعات آموزشی در این دوره است.

در سری جدید دوره‌های آموزشی آیکافی، کلاس قهوه و باریستا سطح یک و دو در هم ادغام شده‌اند. همچنین مباحث تئوریک دوره «آشنایی با قهوه» نیز در همین دوره ارائه می‌شود.

سرفصل‌‌ها

تاریخچه‌ى پیدایش قهوه و شکل‌گیرى کافه‌ها
گیاه قهوه، گونه‌ها و زیرگونه‌های قهوه
روش‌های فرآوری قهوه
آشنایی مقدماتی با برشته‌کاری قهوه
شناخت انواع آسیاب قهوه
تنظیم آسیاب و تاثیر آن بر عصاره‌گیری
شناخت و نگهدارى دستگاه اسپرسوساز
تهیه‌ى شات استاندارد اسپرسو
شیمى شیر و استاندارد فوم شیر
استاندارد منوى کلاسیک کافه
مفهوم تخصصى درصد عصاره‌گیرى
آشنایى با کنترل چارت اسپرسو
آشنایى و کار با ریفرکتومتر
آشنایى با برگه‌ى امتیازدهى مسابقات باریستا

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

باریستاهای با سابقه‌ی کار عملی و غیرآکادمیک، باریستاهای خانگی، علاقمندان به قهوه، علاقمندان به شرکت در مسابقات باریستا و فروشندگان قهوه.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : قهوه ,دوره ,باریستا ,قهوه، ,آموزشی ,استاندارد ,دوره برای ,دوره آموزشی ,باریستاهای خانگی، ,مسابقات باریستا ,خانگی، علاقمندان ,باریستاهای خانگی، علاقمندان ,غیرآکادمیک، باریستاهای خانگی، ,قهوه تنظیم آسیاب ,دوره آموزشی باریستا
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فناوری 2 پالت چوبی ویستا طرح آسانسور و پله برقی فوجی | ایده نگار مجتمع اموزشی قلم چی فارسان وبسایت مرکزی چت/آسان چت/کلبه چت عاشقانه بی خبری اچ پی 20 Yves